Sunday, July 17, 2011

kawen kontrak

kalo ada orang ajak korang kawen kontrak, korang terima tak?
gila tak kalo aku kata aku terima?

kontraknya termasuk la perkara-perkara seperti:
-jadi penjaga amanah ke atas duit yang berjuta2, mungkin berbilion selama setahun
-kawen untuk setahun je (means takleh berpisah untuk setahun), kalo dah terjatuh cinta baru leh sambung. kalo tak, cerai.
-kena bagi anak sorang, tapi buat anak secara medical. tabung uji ke, permanian berhadas ke etc.
-anak tu kena bagi kat lelaki tu bila dia dah besar.

benefit yang akan diberikan:
-RM 2 juta selepas bercerai
-dalam tempoh setahun perkahwinan tu aku leh belanjakan harta dia sebanyak mana yang aku nak
-dia nak belikan aku ferrari + civic type-R pujaan hatiku
-bawak family aku gi umrah+haji
-teman dia melancong seluruh dunia
-dia setup kan bisnes untuk aku
-leh benti keje TM<---ni yang paling aku nak wat masa ni
-dia support untuk gi mayfair, buang lemak
-banyak lagilah...sumenye berkaitan dengan duit yg aku tak mampu adakan buat masa skrg

yes....ini memang keje gila kalo aku terima...mujur tak jadi..
lagipun dalam situasi aku ni, kawen kontrak jatuh hukum haram...korang tanya la pakcik google untuk maklumat lanjut yer.

p/s: hidup jangan tamak, Allah beri apa yang kita perlukan..bukan semua yang kita mahukan tu baik untuk kita..okeh 


mujur Allah masih memelihara aku
luv u Allah

3 comments:

  1. fuuu..
    ingatkan terima tadi..

    ReplyDelete
  2. hoho...dah terima sbnrnya, tapi
    ketentuan Allah lebih dari segalanya

    ReplyDelete
  3. wow..klu dpt smue 2 mmg la best.tp klu blh mtk jauh smue 2 sbb tkot jd lupe dr lak nti..
    btw salam kunjungan..nice blog.nk follow la.jom la terjah ke blog sy.klu suke blh jd followers gak. :)

    ReplyDelete