Tuesday, August 17, 2010

6 Ramadhan

7:00 
anta Ayu gi putrajaya sentral
7:40 
sampai kat opis..bukak laptop.. download emel.. org len lum dtg lg, so bosan2 duk snap gambo sendri depan laptop.. pastu tgk kalendar, alamak de meeting lak kat KL.. mesej Dila, mesej bos, tanye nak kne gi ke meeting ni sbb diorang de meeting lain, so aku rasa bertanggungjawab untuk wakilkan mereka.. gi dgr je pun.. last2 kol je bos, dia kate "pegi laa..."
8:45
sampai kat putrajaya sentral.. tren kul 9:05, lambat lagi.. lepak lam kete layan panggilan hangit dlu
9:05
naik ERL gi KL.. org tak ramai.. dapat seat yg duk sorang, best giler leh tido.. tapi erl ni laju sgt, 17min dah sampai kl..huhu x puas tido
9:25
tgu putra lrt lak nak gi menara TM..orang tak ramai.. tren sampai 4 min kemudian.. naik tren 4 koc.. panjang giler pulak aku rase sbb takde org sgt..
9:35
reach stesen kerinchi..huhu kne jalan laju2 sebab meeting start kul 9:30..
9:40 
sampai lam bilek meeting..sib bek meeting baru nak start.. mesti agm aku bengang jer tgk ank buah dtg lambat.. ala mem, saya dtg pun dh ckup bagus..ngeee
14:00
meeting tamat.. balik opis smula.. sampai kl sentral, tgk erl baru jer berlepas.. so kne tgu kul 14:35 punye tren..
14:55
sampai kat carpark puj sentral.. masuk kete, pasang econ, tido jap.. hehe aku lum rest lagi k..
15:30
gerak balik opis.. 5mmin je dah sampai opis..mula2 ingat nak balik je terus.. tapi rasa bersalah lak.. takpala masuk opis jap.. takut bos carik lak nanti.. masuk trus lepak sbelah Ain.. tgk2 emel, jawap pe yg patut
16:30
balik umah..

arini aku masak nasik  jer.. lauk2 sume Ain masak..katenye aku takyah masak sbb smlm aku masak sorg, dia rilek jer.. ala x kesah ler.. rsa bersalah lak aku.. aku pun tolong cuci2 jer la.. then mandi n tgu time makan jer.. kul 8 malam aku dh flat, ngantuk sgt + mkn byk.. Ain kuar gi tgk wyg.. kul 11 tadi aku terjaga.. maka di sinilah aku..di depan laptop..ngeee nak tdo dh..tata


rajin pulak Z sms aku..
tgh bosan kut..

4 comments:

  1. apsal yg ni aku tak comment lagi?

    ReplyDelete
  2. ko tanya la Maha Pembolak-balik hati.

    ReplyDelete
  3. jwpn ko sgt susah..apetah lagi soklan..

    ReplyDelete